0115 451 510 info@groosmanbv.nl
Home Particulier Utiliteit Nieuwbouw Duurzame energie Dakbedekking Service dienst Contact
Project Roode Polder, Breskens   Opdrachtgever Bouwbedrijf De Delta BV, Middelburg  Werkzaamheden Installatiebedrijf Groosman: Uitvoering riolering,waterleiding,sanitair en vloerverwarming.   Realisatie: 2017-2018 Installatiebedrijf Groosman, Zeeuw-Vlaanderen, Installatiebedrijf voor sanitair, loodgieter, centrale verwarming, waterleiding, gasleiding Installatiebedrijf Groosman, Zeeuw-Vlaanderen, Installatiebedrijf voor sanitair, loodgieter, centrale verwarming, waterleiding, gasleiding

De Roode Polder is gelegen in het vissersplaatsje Breskens; ook wel de maritieme badplaats van Zeeuws-Vlaanderen.


Breskens beschikt over een eigen vissershaven en gezellige jachthaven voor zo’n 850 (zeil)jachten en/of plezierbootjes. De stranden van Breskens zijn op loopafstand van het centrum bereikbaar.


De Roode Polder is gelegen aan de rand van Breskens, nabij de voetbal- en tennisvelden. Het toeristische centrum (o.a. het Spuiplein) met diverse restaurants, terrassen, winkels, de haven en het strand ligt hier op zo’n 5 minuten fietsen vandaan. Achter het centrum is de veerhaven gelegen, met een Fast Ferry verbinding voor voetgangers en fietsers tussen Breskens en Vlissingen. Een toeristische trekker, maar ook erg handig voor woon/werkverkeer!


De naam van het nieuwbouwproject Roode Polder is afgeleid van het poldertje dat al sinds 1583 op deze locatie, ten zuiden van het centrum van Breskens, gevestigd was.


Wonen in deze nieuwbouw wijk is echt thuiskomen en dit in uw eigen stijl. De woningen variëren van eigentijds klassiek tot modern en van twee tot drie-onder-één kap.


In fase 1 worden zes moderne en zeven klassiek eigentijdse twee- en drie-onder-één kap woningen gerealiseerd.

< TERUG 

Installatiebedrijf Groosman BV


Graafjansdijk B 129

4554 LC Westdorpe


0115 451 510

info@groosmanbv.nl

www.groosmanbv.nl


©1928 - 2018 GROOSMAN BV   |   ONTWERP & REALISATIE: EXPOSURE


PRIVACY STATEMENT