0115 451 510 info@groosmanbv.nl
Home Particulier Utiliteit Nieuwbouw Duurzame energie Dakbedekking Service dienst Contact
Installatiebedrijf Groosman, Zeeuw-Vlaanderen, Installatiebedrijf voor sanitair, loodgieter, centrale verwarming, waterleiding, gasleiding Installatiebedrijf Groosman, Zeeuw-Vlaanderen, Installatiebedrijf voor sanitair, loodgieter, centrale verwarming, waterleiding, gasleiding

Installatiebedrijf Groosman werkt mee aan de realisatie van een suikersilo voor het Antwerpse op- en overslagbedrijf Zeeland Sugar Terminal (ZST) - Vlaeynatie op de Axelse Vlakte bij Terneuzen.


De opslagcapaciteit van de nieuwe silo bedraagt 80.000 ton. De silo heeft een diameter van ca. 50 meter en is 68 meter hoog. Dit is de eerste van de in totaal 4 geplande suikersilo’s waar nog diverse werken naast worden gerealiseerd zoals technische ruimen, een losplaats voor de vrachtwagens, diverse ondergrondse tunnels en een opzakgebouw.


Dit project wordt binnen een zeer korte planning gerealiseerd. Half april zijn de werkzaamheden gestart en begin augustus zal de fundering voor de silo klaar zijn. De suikersilo moet in het najaar van 2017 gereed zijn vanwege een verwachte groei in de export van suiker.

< TERUG 

Installatiebedrijf Groosman BV


Graafjansdijk B 129

4554 LC Westdorpe


0115 451 510

info@groosmanbv.nl

www.groosmanbv.nl


©1928 - 2018 GROOSMAN BV   |   ONTWERP & REALISATIE: EXPOSURE


PRIVACY STATEMENT