0115 451 510 info@groosmanbv.nl
Home Particulier Utiliteit Nieuwbouw Duurzame energie Dakbedekking Service dienst Contact
Project Groote, Jonkvrouw, IJzendijke Opdrachtgever Aannemersbedrijf Van der Poel, Terneuzen  Werkzaamheden Installatiebedrijf Groosman: Uitvoering riolering,waterleiding,sanitair en vloerverwarming.   Realisatie: 2017-2018 Installatiebedrijf Groosman, Zeeuw-Vlaanderen, Installatiebedrijf voor sanitair, loodgieter, centrale verwarming, waterleiding, gasleiding Installatiebedrijf Groosman, Zeeuw-Vlaanderen, Installatiebedrijf voor sanitair, loodgieter, centrale verwarming, waterleiding, gasleiding

Aan de rand van IJzendijke wordt De Groote Jonkvrouw gerealiseerd. De eerste fase is voltooid en er wordt nu gestart met de tweede fase.

Op deze prachtige locatie tussen de historische kern van IJzendijke en de weidse polders er omheen is het letterlijk ideaal wonen. Alle voorzieningen die IJzendijke te bieden heeft en de rust en ruimte in de nabije omgeving liggen binnen handbereik.De woningen bieden een grote diversiteit, zowel in ontwerp, uitvoering als in de prijs. Hierdoor is dit project uitermate geschikt voor elke woon- of gezinssituatie. De moderne architectuur en woningsamenstelling zorgt voor een frisse en vooral eigentijdse uitstraling. Dus voor elk wat wils!

< TERUG 

Installatiebedrijf Groosman BV


Graafjansdijk B 129

4554 LC Westdorpe


0115 451 510

info@groosmanbv.nl

www.groosmanbv.nl


©1928 - 2018 GROOSMAN BV   |   ONTWERP & REALISATIE: EXPOSURE


PRIVACY STATEMENT